Real Madrid Voetbalshirts, In 2013, toen het Europese voetbalseizoen tot een einde kwam, wisselden verschillende clubs alvast van tenue voor het nieuwe seizoen. Het meest opvallende nieuwe tenue werd gepresenteerd door de Spaanse grootmacht Real Madrid, in samenwerking met Adidas voor het seizoen 2013/14. Op dit tenue werden voor het eerst enkele oranje strepen toegevoegd.
Retro Voetbalshirts, Hoewel dit nieuwe tenue van Real Madrid enigszins experimenteel aanvoelde, worden de tenues van Real Madrid vaak slechts licht aangepast met enkele details op het overwegend witte basisontwerp. Dit nieuwe thuistenue bracht echter enkele opvallende veranderingen met zich mee. Bovendien viel op dat Benzema in de promotiefoto's werd afgebeeld met de gloednieuwe kleurstelling van de F50-schoenen en 's werelds kleinste scheenbeschermers, wat een interessant detail toevoegde.
Voetbalshirts Sale Nederland, Voor het eerst voegde Real Madrid oranje strepen toe aan de kraag en mouwen, hoewel het misschien mooier zou zijn geweest als dezelfde kleur strepen waren gebruikt. Dat zou echter Adidas' nieuwe ontwerp misschien te conservatief hebben gemaakt. De broekjes van het thuistenue voor het seizoen 2013/14 waren geheel wit, terwijl de sokken meer oranje details bevatten. Toch ging de voorkeur uit naar het paars-blauwe kleurverloop op het keepertenue.