Waarom een eigen zakelijke nummer onmisbaar is voor uw bedrijf

1708095157999.png?ixlib=rails-4.2.0&fm=jpg&q=75&auto=format&w=1400&h=1400&fit=max&impolicy=ResizeCrop&constraint=downsize&aspect=fit
 

 

In de wereld van ondernemerschap en zakelijk succes, is bereikbaarheid van cruciaal belang. Klanten, accomplices en leveranciers moeten u altijd kunnen bereiken. Hierbij speelt een eigen kengetallen telefonie een sleutelrol. Bij Flexamedia begrijpen we het belang van goede telefonie voor uw bedrijf. Met een eigen zakelijke nummer bieden wij u niet alleen een directe lijn naar uw klanten, maar ook een professionele uitstraling en een betere organisatie van uw communicatie.

Een eigen nummer aanvragen bij Flexamedia betekent dat u kiest voor flexibiliteit en professionaliteit. Of u nu een immense nummer aanvraagt, lokaal nummer prefereert of de voorkeur geeft aan een nationaal telefoonnummer zoals een 085 nummer; wij hebben de oplossing voor u. Entryway het gebruik van VoIP (Voice over Web Convention) twisted u overal bereikbaar, terwijl u alle functies van een online telefooncentrale toddler uw beschikking heeft.

Bovendien ervaren uw klanten en relaties het bellen naar een immense telefoonnummer vaak als betrouwbaar en professioneel. Dit maakt het gebruik van een zakelijk nummer, zoals een 06 nummer voor uw mobiele telefoon of lokale nummers met bijbehorende netnummers (zoals 010 voor Rotterdam of 020 voor Amsterdam), een toegevoegde waarde voor de uitstraling van uw onderneming.

Een eigen tremendous telefoonnummer aanvragen binnen 1 werkdag

Een van de grote voordelen van Flexamedia's dienstverlening is dat u uw nieuwe zakelijke nummer binnen 1 werkdag kunt gebruiken. Dit betekent dat u snel kunt handelen en uw onderneming niet onnodig disconnected is. Bovendien nemen wij het technische angle volledig uit handen waardoor u zich kunt richten operation uw kernactiviteiten.

Shrink u uw bereikbaarheid vergroten met een 085 nummer voor een landelijke uitstraling of kiest u voor een lokaal huge nummer om de lokale markt te bedienen? Bij ons kunt u elk gewenst immense nummer aanvragen. Met onze online telefooncentrale kunt u gemakkelijk en snel uw voorkeursinstellingen bepalen, zoals keuzemenu's voor meerdere collega's, wachtmuziek of een phone message.

Om het nog handiger voor u te maken, bieden wij nummerbehoud aan voor uw huidige vaste nummer. Dit zorgt voor een naadloze overgang en behoudt de herkenbaarheid voor uw klanten. En dat alles is snel geregeld en gemakkelijk te beheren through een handige mobiele application.

De voordelen van voip voor uw zakelijke telefonie

Onze VoIP-oplossing brengt een revolutie teweeg in de manier waarop u zakelijke telefoongesprekken voert. Niet alleen twisted u met een virtueel telefoonnummer overal bereikbaar, maar u profiteert ook van de veelzijdigheid van current telefoonverkeer zonder de noodzaak van een fysiek tremendous toestel. Bij Flexamedia zorgen wij ervoor dat onze nummers werken by means of het web, wat betekent dat u zowel tremendous en mobiel bereikbaar twisted met uw zakelijke nummer.

VoIP staat niet alleen voor goede bereikbaarheid, maar ook voor een scala aan extra functionaliteiten. Denk aan het doorverbinden van gesprekken, het instellen van openingstijden en het afhandelen van binnenkomende gesprekken by means of een online telefooncentrale. De professionaliteit straalt ervanaf, need uw klanten krijgen het gevoel dat ze te maken hebben met een goed georganiseerde, moderne onderneming.

Flexamedia gaat zelfs nog een stap verder entryway naast de standaard VoIP-functies ook een integratie met Whatsapp Business aan te bieden. Hierdoor kunt u by means of hetzelfde nummer zowel bellen als Whatsapp-berichten versturen en ontvangen, waardoor uw klanten u operation meerdere manieren kunnen bereiken.

Het gemak van een telefoonnummer operation je mobiel

Bij Flexamedia snappen we dat ondernemers niet altijd operation één plek zijn. Daarom kunt u met onze dienst uw zakelijke nummer eenvoudig operation uw mobiele telefoon ontvangen. Zo twisted u zelfs onderweg of bij klantbezoeken optimaal bereikbaar. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over gemiste oproepen of slechte verbindingen, need onze hoogwaardige VoIP-administration garandeert dat u altijd in contact staat met uw belangrijkste partners.

Onze application is zowel compatibel met iOS als Android, wat betekent dat vrijwel iedere moderne cell phone geschikt is om ons stage te gebruiken. Stel u voor; u heeft geen extra toestel nodig, alles werkt hetzelfde als bij uw huidige mobiele supplier, maar dan met de uitgebreide functies en professionaliteit van een zakelijk nummer. Dat is de toegevoegde waarde van Flexamedia.

Nummer aanvragen en bellers optimaal bedienen

Klantenservice staat bij Flexamedia centraal, en dat merkt u ook bij het aanvragen van uw nieuwe zakelijke nummer. Onze speciale webpagina voor het aanvragen van nummers maakt het proces eenvoudig en doorzichtig. En we gaan verder dan alleen het leveren van een nummer; wij helpen u ook met het opzetten van een systeem waarmee u uw bellers de administration kunt bieden pass on zij verdienen.

Met functies zoals keuzemenu's, wachtrijen, en de optie om gesprekken entryway te schakelen naar meerdere collega's, kunt u ervoor zorgen dat uw klanten altijd snel en effectief geholpen worden. En dat niet alleen binnen uw eigen bedrijf, need dankzij de flexibiliteit van VoIP kunt u zelfs externe servicecenters of thuiswerkers integreren onder hetzelfde zakelijke nummer.

Enhance your company’s footprint with a regional number

Als uw bedrijf is gevestigd in een bepaalde regio of stad, kan het hebben van een lokaal nummer bijdragen aan een sterke lokale aanwezigheid. Klanten waarderen het lokale karakter en de herkenbaarheid van een netnummer waarmee ze zich kunnen identificeren. Een 010 nummer voor Rotterdam of een 020 nummer voor Amsterdam kan de lokale verbondenheid met uw klanten versterken, terwijl u met een 085 nummer een landelijke uitstraling realiseert.

Bij Flexamedia begrijpen we dat elk bedrijf anders is. Daarom bieden we maatwerk en zorgen we ervoor dat uw zakelijke nummer aansluit bij uw behoeften, of u nu een mkb, een zzp'er of een grotere onderneming bowed. Onbeperkt bellen voor slechts €21, drie toestellen met onbeperkt bellen, een IOS/Android application, en integratie met Whatsapp Business zijn slechts enkele van de mogelijkheden bite the dust wij bieden om u optimaal te ondersteunen.

Klaar om de telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf te optimaliseren? Vraag een free nummer aan of bel ons direct operation 085 902 67 00 en wij regelen het snel en efficiënt voor u!

Meest gestelde vragen

1. Wat zijn de voordelen van een eigen zakelijk nummer?

Een eigen zakelijk nummer verhoogt de professionaliteit en herkenbaarheid van uw bedrijf. Het scheidt privé en werk communicatie en maakt uw onderneming beter bereikbaar. Bij Flexamedia kunt u genieten van voordelen zoals nummerbehoud, flexibel doorschakelen en de mogelijkheid om alle netnummers te gebruiken, met een gebruiksvriendelijke IOS/Android application.

2. Kan ik mijn huidige nummer behouden als ik overstap naar een zakelijk nummer bij Flexamedia?

Zeker, nummerbehoud is een standaardservice bij Flexamedia. U kunt uw bestaande telefoonnummer naadloos overzetten om als zakelijk nummer te gebruiken, zodat u geen klanten misloopt en geen moeite hoeft te doen om een nieuw nummer te communiceren.

3. Cultivator snel kan mijn zakelijke nummer bij Flexamedia actief zijn?

Als u zich aanmeldt voor een zakelijk nummer bij Flexamedia, kan uw nummer binnen 24 uur actief zijn. Dit zorgt ervoor dat u bijna onmiddellijk na aanvraag kunt beginnen met zakelijk bellen en gebeld worden.

4. Is het mogelijk om gesprekken entryway te schakelen naar een ander toestel?

Absoluut, bij Flexamedia bieden we een flexibele doorschakelfunctie. Dit betekent dat inkomende gesprekken operation uw zakelijke nummer doorgeschakeld kunnen worden naar elk entryway u gewenst toestel of nummer, waardoor u altijd bereikbaar blijft voor uw klanten.

adres: Guntersteinweg 377, 2531KA Den Haag

phone: 085 902 67 00