Lionel Messi Inter Miami CF-shirts, Sinds het vertrek van Lionel Messi bij Paris Saint-Germain en de overstap naar de MLS en Inter Miami heeft de Argentijn het veld verlicht. De superster-aanvaller legde uit waarom hij de Verenigde Staten koos voor zijn volgende carrièrestap en sinds zijn aankomst al verschillende doelpunten heeft gescoord en de Leagues Cup heeft gewonnen. Fans die Messi in de gaten zullen houden, zullen hem het felroze thuisshirt van Inter Miami en de omgekeerde colourway-uitstrip hebben zien dragen. Als je het uiterlijk van de truien leuk vindt, ben je op de juiste plek, want GOAL legt uit hoe je ze in handen kunt krijgen.
Inter Miami 2023-24 truien, Messi has traditionally preferred the number 10 shirt at Barcelona and with Argentina, although that did change at PSG when he was al. The club's home jersey, which is dubbed the 'Heartbeat' kit, has an all-over bubblegum pink colourway, with black brand detailing - keeping in theme with the club colours. The away jersey, which is called 'La Noche' (The Night), reverses the colourway as the pink detailing pops against the all-black kit.
Goedkope voetbalshirts kids, Lionel Messi maakte een mislukte comeback voor Inter Miami toen hun hoop op de MLS Playoff in rook opging. De Argentijnse superster heeft de laatste vier wedstrijden gemist nadat hij sinds zijn internationale dienst te kampen had met een spierprobleem. Hij maakte eindelijk zijn rentree tegen FC Cincinnati, maar door een 1-0 nederlaag kwam er officieel een einde aan de hoop op de titel van Inter Miami. Messi had de laatste vier wedstrijden van Miami gemist vanwege een blessure en de club wankelde tijdens zijn afwezigheid: hij verloor er twee en speelde twee wedstrijden gelijk.