2023-2024 Al-Hilal SFC voetbalshirts, Paris Saint-Germain verkocht Neymar aan Al-Hilal voor ongeveer 10 miljard euro, inclusief bonussen: een historische transactie voor de club. Het is officieel, zoals de geruchten een paar dagen geleden al aangaven, Neymar Jr. heeft na zes seizoenen afscheid genomen van Paris Saint German om zich aan te sluiten bij Al-Hilal. Afgelopen weekend werd het contract gesloten met de Saoedi-Arabische club, waarbij de Braziliaan voor twee seizoenen tekende in ruil voor een bedrag van een miljoen dollar.
Al-Hilal Neymar Jr #10 Thuis tenue 2023-24 Korte Mouw, Neymar sluit zich officieel aan bij de Saoedische gigant Al Hilal. De onthulling was ronduit spectaculair. Een menigte van wel 60.000 toeschouwers in het King Fahd International Stadium was getuige van een magisch 1-1 gelijkspel tussen Al Hilal en Al Feiha. Toen Neymar werd geïntroduceerd, werd het stadion verlicht door zaklampen die werden vastgehouden door opgewonden supporters. Dat is niet alles. Een enorm hologram van Neymars FIFA-kaart flitste de nachtelijke hemel in voordat een verbluffende droneshow zijn gezicht liet zien. Ja, je kunt het zelfs van buiten het stadion zien!
Goedkope voetbalshirts kids, Neymars iconische nummer 10-trui glinsterde toen hij het veld opstapte, naar de middencirkel liep en naar de wild juichende fans zwaaide. De energie gaat alle verbeelding te boven! Wat volgde was een spectaculaire pyrotechnische vertoning, waarbij vuurwerk en vlammen een betoverende scène creëerden die Neymar met ontzag achterliet. Daarnaast onthulde de ploeg ook het nieuwe shirt van Neymar voor Riyadh Crescent Club, waar hij opnieuw het nummer 10-shirt draagt, net zoals hij deed bij Paris Saint-Germain. Neymar plaatste ook opgewonden meer foto's van zichzelf in de blauwe trui van Riyadh Crescent. Fans waren blij met zijn aankomst bij de club en konden niet stoppen met kijken naar de spits, die zijn gelukkige glimlach nauwelijks kon verbergen.