Jos väsynyt perse kysyy minulta... Hanki saattaja! Mihin!? ....No, pidä tiukasti kiinni, yritän saada käteni irti munastani ja käydä läpi jonkinlaista selitystä. Oletetaan, että olet vielä yhdessä kaupungissa tai erehtymättömässä kaupungissa ja sinun on annettava energiaa oletettavasti kauneimpien ja hehkuvimpien nuorten naisten kanssa, joita kukaan voi odottaa löytävänsä. Katso sitten periaatteessa Sexual Entertainment Individualin suosituimmat saattajaalueet -sivu, valitse yksi vahvimmista saattajan vastalauseista ja aloita numeroiden valinta!

Nämä nuoret naiset pukeutuvat säännöllisesti tappamaan, ja he voivat näyttää sinulle koko kaupungin, jotta voitte molemmat elää sen täyttämiseksi eri elämillä. Voit vääntää Seuralaissivusto, kunnes hän on olennaisesti ilmeisessä tilassa, mutta kaikki saattajat eivät tarjoa seksiä, joten muista se ja kysy ensin, ennen kuin pistät kätesi hänen mekkonsa alle ja silität hänen märkää pilluaan!

Mukana tulee periaatteessa kaikki ajateltavissa olevat muodot, koko ja valikoima sekä monia aitoja ominaisuuksia. Voit varata osan kaupungista, kun taas toiset haluat tehdä kokoontumisen saattajayhdistyksen kanssa. Lisäksi saattaja ei ole varma prostituoitu, sillä häntä käytetään yleensä vetäytymään sinuun sen sijaan, että kierrettäisiin etukuoresi ulos siitä Mandigosta, joka heiluu energisesti ja melko uhkaavasti shortseissasi!

Soita Nuoret naiset Aseta kaikki!

Sinulle raha-alan koulutuksen saaneena ammattilaisena on lupa rekisteröidä loistava nainen ja esitellä häntä jokaiselle tärkeälle henkilölle, myös pomollesi. Pitkällä aikavälillä vertaansa vailla oleva, mikään ei estä sinua käyttämästä näitä pyhiä sanansaattajia, kun sinun täytyy todella käydä ihmisten luona toisessa kaupungissa ja saada heidät uudeksi rakkaaksesi tai rakastajatarksesi. Se on lopulta arvokasta, kun ihmiset ovat sotkelleet kanssasi tästä hetkestä ennakoitavissa olevaan tulevaisuuteen, loputtoman pitkään tähän päivään asti ja välittävät rakkaita kuin hulluja!

Lähtee sisään ja pysyy kanssasi. Jos pidät vedonlyönnistä, he voivat viedä sinut pääklubillesi ja saada sinut tuntemaan olosi vähemmän tuhoutuneeksi, kun taistelet suotuisasta onnesta. Jos olet rennompi tyyppi, voit ottaa kaverin tai kaksi mukaasi lounaalle tai matkalle ja elää sitä ulkona. Epäilemättä mukana tulee monia tarkoituksia, ja uusia löytyy jatkuvasti.

Odotat, että olet villi laji, sopii sinulle ihanteellisesti. Voit ottaa ne mukaan diskoon, matkustaa heidän kanssaan ja pyytää heitä hieromaan itseäsi kiehtovaan selkään, joka saa sinut tuntemaan olosi niin loistavaksi, että voit rypistää siipiäsi ja lentää! Jos seksi ja erityisesti ennennäkemätön seksi kiinnostaa sinua, saattonuoret naiset ovat siihenkin valmiita ja osaavat periaatteessa kaikki huomaamattomat tekniikat, huolimatta siitä, että he eivät ole tässä vaiheessa selvittäneet!

Lähellä seurat pikavalinnassa!

Ilmeisesti jos sinulla on puhelin, voit kutsua nuoren naisen. Riippuen siitä, missä päin maailmaa et voi välttää olemista, saatat joutua menemään järjestön osoittamalle saattajasivustolle rekisteröidäksesi nuoren naisen. Mutta siinä tapauksessa, että olet Yhdysvalloissa, Kanadassa tai useimmissa supermaailman maissa, se on rutiininomaisesti riippumaton. Loppujen lopuksi rutiini on jotain melkein identtistä! Valitse sinulle paras nuori nainen, maksa hänestä ja pyydä häntä tapaamaan sinua joko luonasi tai siellä, missä hän asuu. Kaikki on myös erittäin varovaista.

Escort-työpaikat ovat pääosin ripaus kalliimpia, mutta ne ovat oikeassa! Pienempi mahdollisuus joutua murtautumaan tai huijatuksi. Tiedän, jos olisin epäkypsässä maassa jossain paikassa, valitsisin yhdistyksen melko kaukaa.