billiga fotbollströjor

listige fransmannen fortfarande mycket investerad


Wenger att vara fixerad med action

Fotbollströjor Barn, Portugal Landslagströja

den legendariske före detta billiga fotbollströjor med tryck försökte locka bort honom

Arsene Wenger har gett en sällsynt inblick i den djävulska sidan av sin karaktär genom att skämtsamt erkänna att han nu slappnar av genom att se andra managers "lida".

Den legendariske före detta Arsenal-tränaren talade uppriktigt om ett brett spektrum av ämnen medan han var med på BBC Radio 4:s Desert Island Discs på söndagsmorgonen.

Wenger, 71, var ordförande för klubben i norra London under en 22-årig regeringstid, som sträckte sig över toppar och dalar, och bestämde sig för att lämna klubben 2018.

Fotbollströjor Barn Trots att han började sin karriär vid sidan av Nancy 1984, är den listige fransmannen fortfarande mycket investerad i sporten, om än nu på distans.

Och på sin fritid fortsätter Wenger att vara fixerad med action från hela världen, med särskilt fokus på stressen av ledningen som hans tidigare kamrater kommer att uppleva.

Wenger är den äldsta och mest framgångsrika tränaren i Arsenals rika historia, efter att ha lett dem till tre Premier League-titlar och sju FA-cuptroféer.

Portugal Landslagströja Under sin insiktsfulla tid på etern i helgen reflekterade han också över sin utnämning på Emirates 1996 efter en en-säsongsperiod med Nagoya Grampus Eight i Japan.

Hans tjänstgöring i norra London försämrades tyvärr under de senare åren, dock på grund av en ökande frustration bland fansen över klubbens brist på silver.

Hans känslomässiga svansång i slutet av kampanjen 2017-18 var svår, erkände Wenger, och kom efter att en mängd europeiska toppklubbar försökte locka bort honom.

Brasilien Tröja

Nuova Maglia Chelsea Bambino